Mainos

MTV3 avasi uutis- ja sääpalvelut MMS-puhelimiin

MTV3 on avannut ensimmäisenä suomalaisena mediana mms- multimediapuhelimiin tarkoitetut pikauutis- ja sääpalvelut. Tänään avautuneiden palveluiden kautta on mahdollista saada mms-matkapuhelimiin kuvia ja uutistekstejä tärkeimmistä uutisista heti, kun uutiset ovat tapahtuneet.

-Kuvallinen uutispalvelu täydentää MTV3:n tekstiviestipohjaisia uutispalveluita. Kuvauutisia tehdään sellaisista tapahtumista, joiden kuva ei perustu arkistokuvan käyttöön vaan tuoreeseen tapahtumaan, kertoo MTV3:n Internet-, Tekstikanava- ja mobiiliuutisten päätoimittaja Tomi Lindblom.

-Aiemmin asiakkaamme ovat saaneet tiedon tärkeistä uutistapahtumista puhelimiinsa tekstiviestinä, mutta nyt he voivat saada tekstin ohessa myös kuvan. Yhteen viestiin mahtuu 1-2 kuvaa sekä jopa 2 000 merkkiä tekstiä, Lindblom kertoo.

MTV3:n tekstiviestiuutisia on käyttänyt runsaan puolentoista vuoden aikana lähes 30 000 suomalaista. MTV3 tarjoaa matkapuhelinten käyttäjille pikauutispalvelun sekä talousuutisia painottavan Business-palvelun.

MTV3:n uutistoimitus lähettää tekstiviestiuutisia matkapuhelimiin keskimäärin 1-3 kappaletta päivittäin ja kuvauutisia arviolta 1-3 kappaletta viikossa. Viime vuonna MTV3:n uutistoimitus tuotti yli 900 eri tekstiviestiuutista tärkeimmistä kotimaan, ulkomaiden, talouden, kulttuurin ja urheilun aiheista.

Myös sääpalvelut avautuivat

MTV3 on käynnistänyt mms-puhelimiin myös sääpalveluja, joka on toteutettu yhteistyössä Forecan kanssa. -Kuvapuhelimen käyttäjä voi tilata lämpötilakartan tai säätutkakuvan senhetkisestä tilanteesta sekä lähituntien ennusteen, kertoo palvelun perustamisesta vastanneen MTV3 Internetin mobiilipäällikkö Rami Niittysalo.

Lähiaikoina MTV3 avaa myös mms-puhelimiin tarkoitetun Hockey Night -pelaajakorttipalvelun.

Tarkempia tietoja puhelin- ja operaattorivaatimuksista saa osoitteesta www.mtv3.fi/mms/.

(Yhdeksän uutiset 29.08.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.