Mainos

MTV3 aloitti uudet uutiset

MTV3 harkitsee myös muita ohjelma-aikoja uusille uutisille, sillä tv:n katselu kasvaa myös primetime-aikojen ulkopuolella.

MTV3-kanavalla aloitettiin tänään uudet uutiset, klo 16.30:n uutiset. Niissä kerrotaan lyhyesti, sähkeenomaisesti, päivän tärkeimmät uutiset.

- Meillä on selkeä tarve lisätä ja laajentaa uutispalvelua samaan aikaan kun MTV3 kanava on laajentanut ohjelmistoaan iltapäivään. Nyt peliohjelmien sijaan kanavallamme on jo iltapäivällä vahvaa ohjelmatarjontaa, toteaa MTV:n uutispäätoimittaja Heikki Piuhola.

- Olemme perinteisesti vahvoja aamussa ja illassa, mutta alkuiltapäivästä meidän uutistoimintamme pääpaino on ollut sekä Radio Novan uutispalvelussa että MTV3:n nettisivuilla. Nyt lisäämme tv:n uutispalvelua iltapäivään.

Piuholan mukaan MTV3 harkitsee myös muita mahdollisia ohjelma-aikoja uusille tv-uutisille, koska tv:n katselu kasvaa myös primetime-aikojen ulkopuolella.

Tämän päivän tv-uutisten tuottaja Pertti Nyberg kertoo, että usein päivän tärkeimmät uutiset ovat tiedossa jo iltapäivällä.

- Siksi kerromme ne myös tv:n katsojille, Nyberg naurahtaa viitaten netissä jo ennen tv-uutisia julkaistuihin uutisiin.

Tänään klo 16.30:n uutiset ankkuroi Urpo Martikainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.