MTV Urheilu nimesi Veikkausliigan tähdistökentällisen – "Panos mestarijoukkueessa niin keskeinen"

Jalkapallon Veikkausliigan mitalistit ovat jo selvillä, joten nyt ennen päätöskierrosta on aika nimetä sarjan tähdistökentällinen. 

MTV Urheilun valitsemat pelaajat ovat asetettu ryhmityksessä muotoon 3-4-1-2: 

MTV Urheilun valitsema tähdistöjoukkue:

Lee Erwin
FC Haka

Agon Sadiku
FC Honka

Logan Rogerson
FC Haka

Janis Ikaunieks
KuPS

Rui Modesto
FC Honka

Jerry Voutilainen
FC Honka

Santeri Väänänen
HJK

Jukka Raitala
HJK

Aldayr Hernandez
FC Honka

Miro Tenho
HJK

Conor Hazard
HJK

Päävalmentaja Toni Koskela, HJK

– Pronssijoukkue FC Hongan pelaajia oli jopa yllättävän paljon tyrkyllä tähdistökentälliseen. Espoolaisjoukkue pelasi viihdyttävintä jalkapalloa ja teki sarjassa eniten maaleja, joten onnistujia nousi esiin laajalta rintamalta. Painotimme valinnoissa etenkin tasaisen laadukasta suorittamista läpi liigakauden, mutta lopulta Santeri Väänäsen kohdalla teimme poikkeuksen. 

– Nuorukainen oli alkukaudella poissa loukkaantumisensa vuoksi melko pitkään kokoonpanosta, mutta hänen panoksensa mestarijoukkueessa oli lopulta niin keskeinen, että nimesin hänet mukaan, toteaa MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen

– HJK:n kauden pelillistä suuntaa myös osaltaan vahvasti kääntänyt pelintekijä Lucas Lingman oli  kalkkiviivoilla kiilata nimilistaan, mutta vielä Väänästäkin pienemmän ottelumääräänsä vuoksi hän saa tyytyä nyt vain kunniamainintaan - kuten myös espoolaisjoukkueen monipuolinen keskialueen uurastaja, erinomainen hollantilaishankinta Kevin Jansen

– MTV Urheilun valitsema kauden tulokas, AC Oulun Otso Liimatta saa myös maininnan. FC Hongan nuori toppari Ville Koski olisi ollut myös kelpo nimi puolustuslinjaan, lisää Innanen.

Juttua päivitetty klo 16.19: Lisätty puuttuva Otso Liimatan nimi. 

Lue myös:

    Uusimmat