MTV paikalla: Tältä näyttää rannalla, jolta löydettiin ihmisen irtonaisia ruumiinosia Helsingissä – poliisi vaitonaisena tapauksesta

Tällaiselta paikalta ihmisruumiin osat löytyivät – MTV raportoi meren rannalta Helsingin Kyläsaaresta 2:54
Katso MTV Uutiset Liven raportti Kyläsaaresta alueelta, josta löydettiin eilen ihmisruumiin osia.

Helsingin rantavedestä löydettiin eilen ihmisruumiin osia. MTV Uutisten tietojen mukaan löytö tehtiin Helsingin Kyläsaaren rannalla. Vierailimme paikan päällä.

Katso MTV Uutiset Liven raportti Kyläsaaresta artikkelin yläpuolella olevalta videolta.

MTV Uutisten tietojen mukaan Helsingin Kyläsaaren rannalta löytyi eilen kaksi irtonaista ihmisen jalkaterää.

Helsingin poliisi on kertonut, että se tutkii Helsingissä merialueelta eilen löytyneitä ihmisruumiin osia. Se ei kuitenkaan ole ottanut mitään kantaa siihen, mistä osat löydettiin tai mitä ne olivat.

Toistaiseksi ei epäillä rikosta

Poliisi julkaisi asiasta tiedotteen aiemmin tänään MTV Uutisten tiedusteltua ruumislöydöstä.

Poliisi kertoi tiedotteessaan erikseen, ettei tällä hetkellä epäillä, että löydetyillä irtonaisilla ruumiinosilla olisi yhteyttä Helsingin poliisilla tutkittavana oleviin henkirikoksiin. Tällä poliisi viittaa ainakin viime viikolla tapahtuneeksi epäiltyyn paloittelumurhaan.

Kysymykseen siitä, epäilläänkö eilen löydettyihin irtonaisiin ruumiinosiin liittyen rikosta, poliisi ei ole suostunut vastaamaan.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth suostuu sanomaan asiaan vain, että toistaiseksi tapauksessa tehdään kuolemansyyn tutkintaa.

– Katsotaan, mihin se johtaa, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat