Mainos

MTV:n toimitusjohtaja vaihtuu

MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko jättää yhtiön työskenneltyään MTV:llä noin 20 vuoden ajan. Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy välittömästi. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön nykyinen strategia- ja talousjohtaja Jani Koskinen.

MTV:n toimitusjohtaja vaihtuu, kun viimeiset kolme vuotta toimitusjohtajana toiminut Heikki Rotko jättää tehtävänsä. Rotko ehti työskennellä yhtiössä noin 20 vuoden ajan eri tehtävissä; toimitusjohtajana, varatoimitusjohtajana ja myyntijohtajana.

MTV kertoi aiemmin keväällä mittavista uudistuksista. Yhtiön suunnitelmissa on toiminnan merkittävä uudelleenorganisointi, laaja säästöohjelma sekä YT-neuvottelut, joiden arvioitu vähennystarve on enimmillään 125 henkilötyövuotta.

– Suhtaudumme Suomen mediamarkkinan ja MTV:n tilanteeseen vakavasti, onhan yhtiö tehnyt tappiota useana peräkkäisenä vuonna. Positiivista on kuitenkin se, että MTV:llä on vahva näkemys ja hyvät suunnitelmat tulevaisuuden suhteen.

– Nykyinen tilanne huomioon ottaen arvioni on kuitenkin ollut, että yhtiön johdossa tarvitaan uudenlaista osaamista. Heikki Rotko on toiminut erittäin ansiokkaasti MTV:ssä vuosien varrella ja toivon hänelle parhainta menestystä myös jatkossa”, sanoo Casten Almqvist, MTV:n omistavan mediakonserni Bonnierin Broadcasting-liiketoiminta-alueen johtaja.

Uuden toimitusjohtajan etsintä käynnistyy välittömästi, ja siirtymäajan toimitusjohtajana toimii strategia- ja talousjohtaja Jani Koskinen.

– Tehtävänäni on pitää huolta siitä, että etenemme nopeasti meneillään olevassa muutostyössämme. Se pitää sisällään muun muassa sisäisiä uudelleenjärjestelyjä ja entistä vahvemman digitaalisen tarjonnan rakentamisen. Olennaista on nyt yhdessä muun johdon kanssa keskittyä edessä oleviin muutoksiin ja tehdä tärkeitä päätöksiä yhtiön tulevaisuuden kannalta. Mahdollisten muiden muutosten tarve arvioidaan pikaisesti, Jani Koskinen linjaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.