MTV:n suuri mämmitesti: Mika Tommolalle ja Kirsi Alm-Siiralle mämmi ei maistunut – Juha Miedolta synninpäästö

Juha Mieto lohdutti Kirsi Alm-Siiraa, joka kieltäytyi maistamasta mämmiä: "Jos vatsa puhuis, niin se kiittäis" 13:55
"Joo ei kiitos". Katso videolta miten MTV:n ruutuskasvot reagoivat yllättävään mämmitarjoukseen.

Pääsiäisen kunniaksi MTV Uutisten toimituksessa testattiin, kuinka mämmi maistuu uutisväelle.

Mämmi on perinteinen pääsiäisherkku, joka jakaa mielipiteitä – ehkä ulkomuotonsa, ehkä ainutlaatuisen makunsa vuoksi. MTV Uutisten toimituksen väelle tehdyllä kysely- ja testauskierroksella selvisi, että suurin osa pitää mämmiperinteestä kiinni jatkossakin, vaikka herkku ei olisikaan se ensimmäinen valinta omaksi pääsiäisen jälkiruoaksi.

Muutamalle pöllölaaksolaiselle ruisjauhoista, maltaista ja vedestä imellyttämällä valmistettu jälkiruoka aiheutti jopa selkeän vastareaktion. Esimerkiksi uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kieltäytyi edes maistamasta mämmiä tarjottaessa. 

Katso yllä olevalta videolta tähtiankkurin perustelut kieltäytymiselle ja muiden työntekijöiden arviot mämmistä.  

Yhtä erottomasti kuin mämmi kuuluu pääsiäiseen, kuuluu myös soitto Juha "Mietaa" Miedolle, joka mämmin suurena ystävänä tunnetaan. Miedolta löytyy ymmärrystä myös niille, jotka mämmistä eivät välitä. 

– Se voi olla, että mistä sinä tykkäät, niin minä en tykkää alkuunkaan. Se on hyvä, että meillä on eri makuja. Löytyy kyllä sellaisiakin, jotka eivät ole mämmiä syöneet, mutta kun minä olen tullut tämän kanssa esille, on löytynyt ahaa-elämyksiä ja ovat alkaneet syödä mämmiä. 

Kuuntele yllä olevalta videolta myös se, kuinka monta tuokkosta mämmiä hänelle menee tänä pääsiäisenä. 


 

Lue myös:

    Uusimmat