Mötley Crüe aloittaa kiertueensa Suomesta

1980-luvulla Los Angelesin glam metallin kärkinimiin lukeutunut Mötley Crüe aloittaa comeback-kiertueensa Suomesta. Laulaja Vince Neil, kitaristi Mick Mars, basisti Nikki Sixx ja rumpali Tommy Lee esiintyvät 7. kesäkuuta Helsingin jäähallissa ja 8. kesäkuuta Turkuhallissa.

Rock in Helsinki 2005- ja Rock in Turku 2005 -nimisissä tapahtumissa nähdään lavalla myös vielä vahvistamaton ulkomainen huippuartisti sekä kotimaiset Private Line ja Thunderstone.

Liput tulevat myyntiin 13. joulukuuta klo 9.

Mötley Crüen kiertue juhlistaa helmikuussa julkaistavaa Red, White & Crüe -tuplakokoelmaa, joka sisältää myös uutta materiaalia.

80-luvulla Mötley Crüe kiersi lähes tauotta kaikkialla maailmassa - pistäytyen myös Suomessa - sekä julkaisi menestyksekkäimmät albuminsa Shout at the Devil, Theatre of Pain, Girls, Girls, Girls ja Dr. Feelgood. Kaikkiaan yhtyeen albumeita on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta.

Vuosien varrella Mötley Crüe on tullut suurelle yleisölle tutuksi myös yhtyeen jäsenten värikkäistä edesottamuksista yksityiselämässään. Niistä on juttua yhtyeen omaelämäkerrallisessa The Dirt -kirjassa, joka aiheuttikin ilmestyessään suurta kohua.

Lue myös:

    Uusimmat