Moottoriturpa-Villeneuve sai näpeilleen – Williams antoi porttikiellon mestarilleen

Williamsilla ei olla katsottu hyvällä tallin entisen kuljettajan Jacques Villeneuven toimia. Brittitallin viimeisin maailmanmestari ei ole enää tervetullut tallin varikkotiloihin.

MAINOS

Britannian F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Britannian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

F2-kisat: la klo 16.55 ja su 11.15 
GP3-kisat: la klo 18.25 ja su 9.55 

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Kausilla 1996-1998 Williamsilla formula ykkösissä kurvaillut Villeneuve on arvostellut kauden mittaan rankasti maanmiestään ja Williamsin nykyistä kuljettajaa Lance Strollia. Varsinkin alkukaudesta takkuisasti ajanut Stroll sai Villeneuvelta tuomion yhtenä sarjan historian surkeimmista kuskeista.

Otteitaan huomattavasti parantanut Stroll on ajanut kolmessa viimeisessä kilpailussaan pisteille, kruununa Bakussa ajettu palkintokorokepaikka. 

Daily Mail -lehden mukaan Williamsilla Villeneuven mouhoamista ei olla unohdettu. Tallin juhliessa 40-vuotista taivaltaan on tallin edellistä maailmanmestaria ei juhlahumussa tulla näkemään.

Brittilehden mukaan Villeneuven porttikiellon taustapiruna on Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams, joka halusi näpäyttää moottoriturpana F1-uransa jälkeen meritoitunutta kuljettajaa.

Villeneuve ajoi formula ykkösissä vuosien 1996-2006 välissä 163 osakilpailua. Kanadalainen hankki kaikki uransa 11 voittoa ja 13 paalupaikkaa kahdella ensimmäisellä Williams-kaudellaan.

Lue myös:

    Uusimmat