Montrealin suomalaisille jälleen pettymys

Kanadassa jääkiekon NHL:n ottelussa isäntäjoukkue Ottawa päihitti vierailleen Montrealin tiukan kamppailun jälkeen jatkoajan päätteeksi 3–2.

Jäillä Montrealin riveissä olleista suomalaisista hyökkääjä Joel Armia, 27, oli menossa mukana aggressiivisesti ja pääsi laukomaan maalia kohti kolme kertaa, mutta jäi lopulta maaleitta ja syöttöpisteittä. Armia oli jäillä reilut 15 minuuttia.

Plus-miinuspisteitä kertyi kuitenkin yksi sekä Armialle että suomalaiselle joukkuetoverille, hyökkääjä Jesperi Kotkaniemelle, 20, joka ei hänkään päässyt osalliseksi maalinteosta. Kotkaniemi oli kentällä reilut 14 minuuttia.

Ottelu oli erittäin tiukka vääntö, jossa molemmat joukkueet tekivät yhden maalin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Toinen erä jäi kokonaan maalittomaksi.

Ottelun ratkaisseen maalin teki jatkoajan 3. minuutilla Ottawalle yhdysvaltalaishyökkääjä Brady Tkachuk, 21.

Suomalaispelaajien Montrealille kyseessä oli jo neljäs tappio viiden viimeisen ottelun ajalta.