Mainos

Monipuoliset voiteet saavat ihon voimaan hyvin

Ihoa täytyy hoitaa säännöllisesti, jotta se voi hyvin ja hohtaa kauniina. Muun muassa riittävä kosteutus ja voiteen valitseminen oman ihon tarpeita ajatellen ovat avainkysymyksiä.

Hankintatukun Femiglandin-, Vivania- ja Ubigold-voiteet ovat monipuolisia voiteita. Ne tekevät ihosta muun muassa kiinteän ja suojaavat sitä ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Femiglandin GLA + E -helokkiöljyvoide

Femiglandin GLA + E -helokkiöljyvoide on 24 tunnin hoitava voide kaikille ihotyypeille. Se sisältää kylmäpuristettua helokkiöljyä sekä iholle tärkeitä luonnon E-vitamiinia, A-vitamiinia, beetakaroteenia ja AHA-happoa.

Voiteen sisältämä kylmäpuristettu helokkiöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA). Gammalinoleenihappo on tärkeä ihon hyvinvoinnille ja kauneudelle ja se antaa iholle uutta heleyttä.

Voiteen sisältämä A-vitamiini on vesiliukoista ja siksi hyvin ihoon imeytyvää. Useimmat tunnetut voiteet sisältävät rasvaliukoista A-vitamiinia, joka ei juuri imeydy ihoon. Tutkimusten mukaan vesiliukoinen A-vitamiini imeytyy tehokkaasti ihosoluihin ja tekee siten ihosta paksumman, kimmoisamman ja sileämmän.

Femiglandinâ GLA + E -helokkiöljyvoide kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa, tasoittaa juonteita ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisalta. Tehoaineina voiteessa on kylmäpuristettua helokkiöljyä, beetakaroteenia, A- ja E-vitamiinia sekä AHA-happoa, jotka auttavat säilyttämään ihon nuorekkuuden ja raikkauden.

Kylmäpuristetun helokkiöljyn sisältämä gammalinoleenihappo (GLA) pehmentää ihoa ja tasoittaa pintajuonteita.

A- ja E-vitamiini sekä beetakaroteeni ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Ne myös vahvistavat ihon rakennetta ja vaikuttavat suotuisasti sen hyvinvointiin.

AHA-happo kuorii ihon pinnalta kuolleita ihosoluja ja vilkastuttaa uusien tuloa. Ihosta tulee raikkaan ja heleän näköinen.

Femiglandinâ GLA + E -helokkiöljyvoide soveltuu käytettäväksi niin päivä- kuin yövoiteena ja se on ihanteellinen myös meikinalusvoiteena kaikille ihotyypeille.

Voide on pakattu kätevään pumppupulloon.

Ubigold Anti Aging Ubikinoni-Helokki-Antioksidanttivoide

Voide on 24 tuntia hoitava yhdistelmäantioksidanttivoide kaikille ihotyypeille. Kyseessä on monipuolinen voide, joka hoitaa ihon kauneutta ja terveyttä.

Voide estää ja korjaa iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä. Sen sisältämät viisi antioksidanttia suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä, jotka aiheuttavat ihon vanhenemista.

Ubigold Anti Aging -voiteen sisältämä kylmäpuristettu helokkiöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA), joka on tärkeää ihon hyvinvoinnille ja kauneudelle ja antaa iholle heleyttä.

Voiteen sisältämä A-vitamiini on vesiliukoista ja siksi hyvin ihoon imeytyvää, toisin kuin rasvaliukoinen A-vitamiini. Tutkimusten mukaan uusi vesiliukoinen A-vitamiini tunkeutuu tehokkaasti ihosoluihin ja tekee siten ihosta paksumman, kimmoisamman ja sileämmän hyvän imeytymisensä ansiosta.

Tuote sisältää UVB-aurinkosuojakertoimen 4.

Estää ja korjaa ihon vanhenemisen oireita. Kosteuttaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Suojaa ja ravitsee ihoa ja ihon alaista solukkoa ulkoisilta ärsykkeiltä, muun muassa UVB-säteiltä.

Hoitava voide, joka sopii päivä- ja yövoiteeksi sekä meikinalusvoiteeksi kaikille ihotyypeille.

Voide on pakattu hygieeniseen ja helppokäyttöiseen pumppupulloon.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Aging Body Lotion

Vivania Hyaluron & Q10 -vartalovoide sisältää ihoa kiinteyttäviä, kosteuttavia ja ihon ennenaikaista vanhenemista estäviä ainesosia. Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa iholle uutta kiinteyttä.

Ubikinoni ja E-vitamiini elvyttävät väsynyttä ja kuivaa ihoa ja tukevat ihosolujen uusiutumista. Hyaluronihappo, ubikinoni (koentsyymi Q10), E-vitamiini ja jojobaöljy kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti sekä vahvistavat ihon rakennetta.

Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa iholle uutta kiinteyttä.

Voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haitallisilta ja vanhentavilta vaikutuksilta.

Vivania Hyaluron & Q10 vartalovoide kosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja kimmoisalta koko päivän. Voiteen pH vastaa ihon luonnollista pH:ta.

Voide sopii kaikille ihotyypeille.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -voide

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -voide on monipuolinen yhdistelmävoide estämään iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä. Tehokas ryppyjä tasoittava 24 tunnin voide sisältää ihon ennenaikaista vanhenemista estävää hyaluronihappoa, ubikinonia (koentsyymi Q10), E-vitamiinia ja jojobaöljyä sekä muita suoja- aineita, jotka edistävät kollageenin tuotantoa.

Voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Voiteen pH vastaa ihon luonnollista pH:ta. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Ihmiskehossa hyalyronihappoa on muun muassa kudoksissa, silmissä ja nivelissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja siten ihon vedensitomiskyky heikkenevät. Hyaluronihapon pitoisuuden vähentyessä elimistössä myös ihon täyteläisyys muuttuu: iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle –voide kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Se saa ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisalta.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen meikinalusvoide.

Voide on pakattu kätevään ja hygieeniseen pumppupulloon.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.