Mökiltä löytyi ruumiin jäänteitä: Poliisi epäilee, että vuosi sitten kadonnut Keijo tapettiin ja pyytää apua auton liikkeistä

Keskusrikospoliisi tutkii imatralaisen Keijo Hämäläisen katoamista ja kuolemaa tappona. Poliisi on ottanut kiinni noin 70-vuotiaan miehen epäiltynä teosta.

KRP kertoo aloittaneensa esitutkinnan tapauksesta, jota se on selvittänyt Kaakkois-Suomen ja Itä-Suomen poliisilaitosten kanssa.

Hämäläinen ilmoitettiin kadonneeksi 17. tammikuuta 2023, ja tuolloin kerrottiin, että 70-vuotiaasta miehestä on havaintoja viimeksi syys-lokakuussa Kesälahden ja Imatran alueelta, jossa Hämäläisellä on mökki Pyhäjärven rannalla Lapintiellä.

Kyseiseltä mökiltä löytyi viime syksynä ihmisruumiin jäänteitä, jotka on yhdistetty Keijo Hämäläiseen, poliisi kertoo.

'Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi viime perjantaina imatralaisen noin 70-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Tutkinta jatkuu, ja poliisi pyytää nyt havaintoja syksyltä 2022, jolloin Hämäläinen on liikkunut toisen miehen kanssa ainakin metallinharmaalla Volkswagen Golf -merkkisellä henkilöautolla. Poliisi pyytää auton liikkeistä havaintoja kyseiseltä ajalta, ja korostaa, ettei auton nykyinen omistaja liity Hämäläisen katoamiseen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja vihjeet puhelimitse numeroon 040 324 5627 tai sähköpostilla osoitteeseen joensuu.krp@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat