Moderni Nokia Arena valmistautuu jääkiekkoavajaisiinsa, Tapparan ja Ilveksen käyttöön ainutlaatuinen innovaatio – "Tämä on yksi hauiksennäyttö"

Nokia-areena on yksi Euroopan moderneimmista monitoimihalleista – tältä nimenvaihdoksen käyneella areenalla näyttää nyt 4:26
Tältä upouudella Nokia Arenalla näyttää juuri nyt.

Tampereen upouusi ja moderni Nokia Arena aukeaa tulevana perjantaina yleisölle, kun Tappara ja Ilves ottavat yhteen uudessa kotihallissaan.

Nokia Arena on yksi Euroopan moderneimmista monitoimihalleista, mikä mahdollistaa Ilvekselle ja Tapparalla uusia tapoja kehittää ottelutapahtumaansa. Yksi Nokia Arenan hienouksista on jäähän projisointi, joka tuo upean lisäelementin ottelutapahtumiin.

– Projisointi jäähän on aika upea. Se tukee 3D-teknologiaa. Kuudella projektorilla muodostamme yhden näyttöpinnan jäähän, ja saamme sen avulla rakennettua aika upeita showelementtejä, Tapparan kehitysjohtaja Aki Hautamäki sanoo MTV Uutiset Livessä.

Nokia Arenan kaukalossa nähdään myös yksi uusi innovaatio, jota ei toistaiseksi ole missään muualla maailmassa.

– Meillä on maailman ensimmäinen led-kaukalo. Täysin suomalainen innovaatio. Tämähän on meille yksi hauiksennäyttö tietyllä tapaa tämän areenan kanssa, Hautamäki myhäilee.

Katso pääkuvan videolta, miltä Nokia Arenalla näyttää tällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat