MM-kisoissa loistava suomalaisonnistuminen – ensikertalaiset kovatasoisessa kisassa finaaliin

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis sijoittuivat taitoluistelun MM-kisojen rytmitanssissa sijalle 18 ja etenivät vapaatanssiin.

Ensimmäisissä MM-kisoissaan luisteleva pari sai esityksestään 66,01 pistettä. Turkkila ja Versluis tekivät EM-kisoissa oman ennätyksensä, josta he jäivät nyt vain 1,17 pistettä.

Kilpailu oli kovatasoinen, joten 20 parin finaaliin pääsy oli ehdoton onnistuminen.

– Olemme kyllä tyytyväisiä rytmitanssin lopputulokseen ensimmäisissä MM-kisoissamme. Saamiemme vaikeustasojen perusteella tämä oli yksi kauden vahvimmista suorituksistamme. Huomisessa finaalissa haluamme näyttää ihan parasta osaamistamme, pari lupasi Taitoluisteluliiton tiedotteessa.

Kilpailun kärjessä on kolminkertainen maailmanmestaripari Ranskan Gabriella Papadakis-Guillaume Cizeron.

Jäätanssin vapaatanssikilpailu alkaa lauantaiaamuna klo 05.30 Suomen aikaa. Suomalaiset luistelevat ensimmäisessä ryhmässä.