Mixu Paatelainen ulos – HIFK:ssa isoja muutoksia

2:46
Mixu Paatelainen oli ennen kauden alkua positiivisissa tunnelmissa.

Mixu Paatelainen siirtyy sivuun HIFK:n päävalmentajan paikalta kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä.

HIFK:n putoaminen jalkapallon Ykköseen varmistui viikonloppuna, minkä jälkeen Paatelainen ilmoitti, ettei hän jatka ensi kaudella seuran peräsimessä. Keskiviikkona HIFK tiedotti, että Paatelaisen sopimus loppuu välittömästi.

HIFK:n kausi on ollut katastrofaalinen. Joukkue jäi Veikkausliigassa jumboksi ja on saalistanut tähän mennessä ainoastaan yhdeksän pistettä pelaamissaan otteluissa.

– Arvostamme kovasti sitä, miten Mixu ammattilaisen tavoin sitoutui tehtäväänsä. Tiedostamme hyvin, ettei tehtävä ollut helppo eikä toivottuja pelimerkkejä taloudellisen tilanteen vuoksi ollut juurikaan tarjolla joukkueen vahvistamiseen. Toivotamme onnea hänelle seuraaviin haasteisiin, HIFK:n puheenjohtaja Jan Walden toteaa tiedotteessa.

Myös HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori siirtyy sivuun. Hän jatkaa tehtäväsään vielä muutaman päivän 11.10.2022 järjestettävään yhtiökokoukseen saakka.

HIFK oli kesällä suurissa taloudellisissa vaikeuksissa, mutta sai kaivettua tarpeeksi pääomaa, jotta selvisi kauden loppuun. Salmivuoren panokseen on seurassa oltu tyytyväisiä.

– Minulla on vahva usko HIFK Fotbollin tulevaisuuteen, tätä seuraa on mitattu haasteilla ennenkin. Tunnen ihmiset, jotka nyt ottavat HIFK:sta hallinnollisen vetovastuun ja tiedän, että seuraa tullaan johtamaan intohimolla ja vahvalla sitoutumisella, Salmivuori sanoo.

Korjaus klo 12.22: VIimeinen kommentti oli Salmivuoren, ei Waldenin, kuten jutussai aikaisemmin luki.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja