Miten suloinen pikku hurmuri! Tältä näyttää Manuela Boscon perheen kuopus

Luokkakokous 2 -elokuvassa näyttelevä Manuela Bosco julkaisi valloittavan kuvan toisesta lapsestaan.

Entinen yleisurheilija Manuela Bosco synnytti alkuvuodesta toisen lapsensa. Boscolla ja näyttelijä Kasimir Baltzarilla on entuudestaan kaksivuotias tyttö.

Luokkakokous 2 -elokuvassa nähtävä Bosco julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan suloisesta viltillä loikoilevasta pojasta.

Huhtikuun lopulla Manuela Bosco oli paikalla kolmikuisen poikansa kanssa Hämeenlinnassa Luokkakokous 2 -kuvauksissa. Bosco näyttelee elokuvassa Malenaa, joka on erään edesmenneen hahmon leski.

– Elämä on aika intensiivistä. Minulla on nuorempi lapsi mukana täällä kuvauksissa. Hän on vielä rintaruokinnassa. Esikoinen on isänsä kanssa kotona, Bosco kertoi kuvauksissa.

Kahden lapsen elämä vaatii vanhemmilta organisoimista, vaikka Boscon vanhempi, kahden vuoden ikäinen lapsi on osan viikosta tarhassa.

– Elämä on nyt sellainen väripaletti. Joskus ne ovat ihan sekaisin ja joskus ne ovat ihanassa harmoniassa! Bosco nauroi.

Kahden lapsen äiti kiittelee apuna ollutta lähipiiriään ja perhettään. Näyttelemisen ohessa Bosco maalaa ja työstää syksylle ilmestyväksi suunnittelilla olevaa vegaanikirjaa.

Lue myös:

    Uusimmat