Mitä miehen pahat tavat kertovat hänen luonteestaan?

Naiset ärsyyntyvät usein miesten huolimattomuudesta. Kinastelua syntyy helposti niin WC-pöntön kannen asennosta kuin sotkuisesta käytöksestä. MSN Glo -sivusto selvitti, mitä nämä harmittomilta tuntuvat paheet voivat miehen luonteesta paljastaa.

Naiset ovat aina ihmetelleet, miksi se hiivatin WC-pöntön kansi pitää jättää ylös. Käyttäytymistieteiden tohtori Patrick Wanis analysoi, mitä miesten ärsyttävät tavat voivat kertoa miehen luonteesta.

Tiskit lojuvat pöydällä

Mies, joka jättää toistuvasti likaiset astiat päiväkausiksi tiskipöydälle haisemaan, ei ole kovin hienostunut muissakaan asioissa. Mies ei varmasti stressaa pikkuasioista ja huolettomuus voi olla aluksi naisen mielestä söpöä. Sotkuinen käytös kuitenkin vihjaa, ettei mies osaa järjestää asioitaan ja etsii naista ensisijaisesti kotitöiden tekemiseen.

Ovi avataan vain itselle

Kohtelias käytös tekee aina vaikutuksen. Mikäli mies ei vaivaudu esimerkiksi avaamaan ovea naiselle, se voi olla joko puhdasta ajattelemattomuutta tai merkki siitä, ettei mies ole kovin romanttinen tai suojeleva persoona. Naiset tahtovat tuntea olonsa erityisiksi ja etsivät todellakin sitä ritaria, joka huomioi naisen näinkin pienellä eleellä.

Kiroilu

Suustaan siivoton mies ei ymmärrä, millainen voima sanoilla on. Aiheeton kiroilu on usein typerää machoilua. Miesten kiroilu urheilukentillä on ihan eri juttu kuin se, että mies kirjamellisesti kettuilee naiselleen tai pitää muita ihmisiä äänekkäästi pilkkanaan. Jatkuva kirosanojen viljely ilmaisee myös, ettei mies ole järin kekseliäs.

Soitteleva mammanpoika

Mies, joka soittaa joka päivä äidilleen ei ole itsenäinen eikä kykene tekemään päätöksiä. Mikäli jokaiseen asiaan täytyy hakea hyväksyntä äidiltä, ei sinusta tule ikinä miehen ykkösnaista. Vaikeina aikoina on myös turhaa hakea apua mammanpojalta, joka on tottunut ongelmien ilmetessä menemään äitinsä hoivattavaksi.

Nenän kaivaminen sinun nähden tai julkisilla paikoilla

Tämä inhottava tapa viestii siitä, ettei miestä kiinnosta mitä muut hänestä ajattelevat. Mies, joka jatkuvasti kaivaa nenäänsä tilanteesta riippumatta, ei välitä muiden reaktioista. Se voi tarkoittaa sitä, että mies on itsekäs eikä häntä kiinnosta esimerkiksi sinun tunteesi ja ajatuksesi.

Kynsien pureskelu

Tämä tapa kertoo hermostuneisuudesta, stressistä ja kyvyttömyydestä ilmaista tunteitaan. Kyse ei ole niinkään siitä, etteikö mies välittäisi hygieniastaan. Kynsien pureskelu on yksi tapa lievittää stressiä ja se liittyy usein tunne-elämään. Tavasta on hankala päästä eroon, sillä hermostuneena sormien järsimistä ei edes tiedosta.

Myöhästely

Myöhästely ja asioiden viime tippaan jättäminen voi kertoa epäonnistumisen pelosta. Siihen voi liittyä myös laiskuutta ja vastuun pakoilua. Viivyttelevän miehen elämästä puuttuvat usein tavoitteet ja kunnianhimo, eikä hän innostu uusista haasteista. Hän menee aina sieltä, mistä aita on matalin. Voit siis olla varma, ettei tämä mies kokeile uusia juttuja makuuhuoneenkaan puolella!

Äänekäs ruokaileminen

Äänekäs käyttäytyminen ruokapöydässä viestii sitä, että mies tahtoo sinun huomiosi, vaikka se olisi negatiivista. Oletko huomannut, että kylmän juoman jälkeen mies ei jätä jääpaloja lasiin, vaan pureskelee ne ääniä säästelemättä? Waniksen mukaan tämä on viesti miehisestä vahvuudesta!

WC-pöntön kansi jää ylös

Onko tämä ikuinen kinastelun aihe huolimattomuutta vai dominoivaa käytöstä? Wanis kertoo, että mies voi ilmaista tällä tavoin sitä, että hänellä on viimeinen sananvalta tässä talossa. Mies voi tuntea miehisyytensä vähenevän, mikäli hän alistuu laskemaan pöntön kannen naista varten. Miehet, jotka viimeiseen saakka vastustavat näinkin pienen eleen tekemistä naisensa eteen, voi olla arvaamaton ja aggressiivinen. Sellaiselle miehelle oikeassa oleminen on tärkeämpää kuin yhteinen onni.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde:MsnGlo

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja