Mainos

Mitä ihmettä: Koirille avattiin oma lemmenhotelli!

Brasiliassa avattiin koirien oma lemmenhotelli.

Brasiliassa elää 32 miljoonaa koiraa. Enemmän lemmikkihauvoja löytyy vain USA:sta, joten lieneekö ihme, että Brasilian Belo Horizontessa avataan koirien lemmenhotelli?

Idean takana ovat FabianoLourdes ja hänen siskonsa Daniela. Animalle Mundo Pet -rakennuksessa on kahdeksan kerrosta, joista kolmas on omistettu koirien "treffeille". Huone maksaa 32 puntaa, ja sieltä löytyy esimerkiksi sydämenmuotoinen peili, punaisia tyynyjä lattialta ja himmennettävä valaistus. Koirahotellissa on myös eläinlääkäri, ja sieltä saa ostaa koirien luksustuotteita, kertoo telegraph.co.uk. Tarjolla on myös kuntoilukeskus ja syntymäpäiväjuhlia – koirille, tietenkin.

Lourdesin mukaan ihmisillä ei välttämättä ole paikkaa, jossa koiran voisi astuttaa. Moni on kiireinen ja työskentelee koko päivän, eikä aikaa järjestää asiaa löydy. Lourdes toivoo, että koirien treffailupaikkoja ilmaantuisi muuallekin Brasiliaan.

Samanlaisia lemmenhotelleja on jo tarjolla brasilialaisille ihmispariskunnille. Hotelleista voi varata huoneen esimerkiksi tunnin ajaksi.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.