Ässien ensi kauden valmennuskuvioon todella hämmentävä käänne

SM-liigaseura Porin Ässien ensi kauden valmennuskuvion ylle on tullut todella erikoisia käänteitä.

Ylälaidan videolla Tulosruudun keskiviikon juttu Ässistä.

Ässät tiedotti viime viikolla Jari Pasasen siirtyvän ensi kaudeksi seuran peräsimeen.

Tänään torstaina Pasasen nykyseura Frederikshavn kertoi omilla verkkosivuillaan käyttäneensä Pasasen sopimuksessa olleen seuraoption. Näin ollen Frederikshavnin mukaan Pasanen jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Tiedotteen mukaan Pasasella oli lupa matkustaa Suomeen neuvottelemaan Ässien kanssa, mutta porilaisten julkaisema sopimus oli väärinkäsitys.

– Meillä ei ole tiedossa mitään sellaisia yksityiskohtia, mitkä vaikuttaisivat sopimukseemme. Odotamme nyt rauhallisesti, että saamme lisää tietoa, Ässien virkaa tekevä toimitusjohtaja Mikael Lehtinen viestitti MTV Sportille.

Eri palstoilla Ässien valmentajakuvio on herättänyt ihmettelyä.

Aiemmin päävalmentajan paikalta potkut saaneen Mikael Kotkaniemen tilalle tullut Pasi Kaukoranta toimii päävalmentajana tämän kauden loppuun. Tämän jälkeen Pasasen oli tarkoitus astua ruoriin. Ässät kertoi myös tehneensä sopimuksen valmentajan kanssa, joka astuu tehtävään vuonna 2021.

Hämeen Sanomien mukaan kyseinen valmentaja on Petri Karjalainen, joka on tällä hetkellä Suomen Jääkiekkoliitossa juniorimaajoukkuevalmentajana.

Muokattu 15.11.2018. kello 19.21: Lisätty vt. toimitusjohtaja Lehtisen kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat