Mainos

Missit paljastavat miesten villeimmät iskurepliikit

Vuoden 2010 missikolmikko on saanut osakseen mitä erikoisimpia iskurepliikkejä miessukupuolen edustajilta.

Perinteinen missiristeily sai tuoreen missikolmikon muistelemaan lausahduksia, joilla miehet ovat kaunottaria lähestyneet. Miss Suomeksi kruunattu 21-vuotias Viivi Pumpanen kertoo, ettei häntä ole lähestytty kovinkaan persoonallisin lausahduksin.

- Täytyy olla tylsä ja sanoa ettei sellaisia juuri ole. Yksi repliikki, jonka olen kuullut, on "sulla on kauniit silmät ja mä hukun niihin", Viivi muistelee.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Anne Nurminen on puolestaan saanut osakseen paljon persoonallisempia lemmenlausahduksia.

- Olen kuullut paljon ihania kohteliasiuuksia, mutten tiedä ovatko ne ikinä toimineet. Kerran yksi kundi tuli festareilla kavellen minua vastaan, nosti aurinkolasejaan ja sanoi "jumankauta mikä rotunainen". Se oli vaikuttava kommentti, Anne jatkaa.

Toiseksi perintöprinsessaksi ja lehdistön suosikkitytöksi valittu Susanna Turja myöntää, että häntä on lähetytty melko tavanomaisin yrityksin.

- Ne tavalliset ja tyypilliset, kuten "uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä vai haluatko että kävelen ohitsesi uudelleen", tuore perintöprinsessa naurahtaa.

Lue myös:

Lue kaikki missiuutiset erikoissivustolta

MTV3-Helmi
Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.