Missi-Maijan allergia paheni – käveleminenkin vaikeaa

Maija Kerisalmen ongelmat Miss Maailma -kilpailuissa ovat pahentuneet entisestään.

Miss Maailma -kilpailuissa Indonesian Balilla parhailaan kilpaileva perintöprinsessa Maija Kerisalmi oli keskiviikkona syystäkin hieman huonolla tuulella. Maija on kärsinyt paikallisten hyönteiden aiheuttamasta allergisesta reaktiosta jaloissaan, ja nyt vaiva on pahentunut ennestään.

Vielä eilen tiistaina Maija sanoi turvonneiden ja punaisten paukamien aiheuttavan lähinnä ulkonäöllistä haittaa ja vaikeuttavan kenkien saamista jalkaan, mutta nyt allergia haittaa jo kävelemistäkin.

– Jalat ovat menneet vain pahempaan kuuntoon. Ne eivät mene enää suoriksi, enkä pysty kunnolla kävelemään. Tai ei se ulospäin näy, mutta jokainen askel sattuu kamalasti, Maija kertoo.

Kipujen takia häntä mietityttääkin huomisen päivän ohjelma. Kilpailijoilla nimittäin on huomenna torstain 14 tunnin koreografiaharjoitukset.

– Suoraa sanottuna en tässä tilanteessa ollut kovin iloinen, kun kuulin näistä harjoituksista. En mitenkään ehdi edes käymään lääkärissä ennen niitä, Maija sanoo.

Hän ei ole ainakaan kuullut, että kukaan muu kilpailun naisista kärsisi samasta ongelmasta.

– Tällä hetkellä aika moni tytöistä on kipeänä, kuumeessa tai flunssassa, ja on sen takia joutunut jättämään päiväohjelmia väliin. Mutta tällaisia puremia ei ole muilla ollut, joten tämä on tosi huonoa tuuria, Maija harmittelee.

Hän on edelleen luottavainen, että paukamat katoavat jaloista jossain vaiheessa.

– Toivottavasti nyt ainakin ennen finaalia tämä menisi ohi. Tai ennen lentomatkaa kotiin, sillä koneessa olisi varmasti ikävä istua tämän kivun kanssa, hän toivoo.

Lue myös:

    Uusimmat