Missi-Maija Miss Maailma -kisoissa: Pitkiä päiviä ja ötökänpuremia

Maija Kerisalmi on viettänyt viimepäivät Indonesiassa Miss Maailma -kauneuskilpailuissa.

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Maija Kerisalmi on parhaillaan edustamassa Suomea Miss Maailma -kisoissa Indonesiassa. MTV3.fin tavoittama Maija kertoo, että ensimmäisten päivien aikana on jo ehtinyt sattua ja tapahtua paljon.

– Aikamoista sähläystä tämä on ollut, ollaan säädetty kaikenlaista kisoja varten ja hotelliakin ollaan vaihdettu jo kerran, Maija selittää.

Hän kertoo pitkää päivää painavien kilpailijoiden ehtineen jo tutustua toisiinsa. Erityisen hyväksi kaveriksi Maija on tullut huonetoverinsa Miss World Ranskan kanssa.

– Tänään ollaan treenattu huomisen avausohjelman showta kellon ympäri, joten olen aika kuollut. Ulkona ehdittiin olla ehkä yhteensä pari minuuttia, kun täällä ei oikein voi itsekseen tehdä mitään, Maija kertoo paikallista aikaa yhdeksältä lauantai-iltana.

– En ole sellainen, että olisin heti hyvä kaveri kaikkien kanssa. Paremmin olen tutustunut ranskalaiseen huonekaveriini ja muutamiin muihin. Mutta toki kaikkien kanssa moikataan ja kysytään kuulumisia.

Pienenä kiusana Indonesiassa ovat olleet eksoottiset hyönteiset, joiden pistoksista Maija on saanut allergisen reaktion. Hän on lisännyt kuvat pistoksesta turvonneesta kädestään myös Twitteriinsä.

– Ne purivat myös silmäkulmaan, minkä takia olin yhden päivän aika "kauniin" näköinen. Mutta onneksi se turvotus laski nopeasti, Maija päivittelee.

Maija kerisalmi viettää Miss Maailma -kisoissa yhteensä kuukauden. Kilpailun finaali käydään lauantaina 28. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat