Mainos

Missä on 15-vuotias Karoliina? Vain ulos ajettu skootteri löytyi

Pirkanmaan poliisi pyytää havaintoja viime viikonloppuna mystisesti kadonneesta 15-vuotiaasta Karoliina Kestistä.

Tyttö oli lähtenyt Tampereen Villilässä pidetystä nuorison illanvietosta skootterillaan muutaman kilometrin päässä Lentävänniemessä sijaitsevaa kotiaan kohti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Samaan aikaan kotimatkalle lähti skootterilla myös Kestin kaveri. Melko pian kaverusten tiet kuitenkin erosivat, ja Kesti jatkoi kotimatkaansa skootterilla yksin.

Kotiin Kesti ei kuitenkaan saapunut. Seuraavana aamuna tytön skootteri löytyi tien sivusta illanviettopaikan läheisyydestä tieltä ulos ajettuna. Löydon tekivät Likolammenkadulla sijaitsevan taloyhtiön asukkaat, ja ilmoittivat asiasta poliisille.

Samoihin aikoihin tytön vanhemmat tekivät katoamisilmoituksen.

Kadoksissa kolmatta päivää

Nyt tyttö on kadoksissa jo kolmatta päivää. Ainuttakaan vihjettä tytön olinpaikasta ei ole tullut. Mitään karkaamiseen viittavaa ei poliisin tietojen mukaan nuorten illanvietossa tullut ilmi.

Poliisi on parhaillaan haravoimassa metsikköä Likolammenkadun läheisyydestä. Poliisi kaipaa nyt yleisöltä vihjeitä.

- Kaikki vihjeet, jotka auttavat etsimisessä, ovat tervetulleita. Jos vain on mitään havaintoja kadonneesta sen jälkeen, kun on Villilästä lähtenyt, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anssi Köykkä Pirkanmaan poliisista vetoaa.

Karoliinan liikkumisista katoamisen jälkeen tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Pirkanmaan poliisilaitoksen numeroon 07187 45502 tai 050-566 8972.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.