Miljonääriperijä joutui luonnonvoimien armoille

Seurapiirikaunotar Tamara Ecclestone nautti syntymäpäivistään lähipiirissä, mutta joutui napakan tuulenpuuskan riepoteltavaksi.

Formulakuningas Bernie Ecclestonen tytär Tamara vietti 28-vuotispäiviään äidinsä ja poikaystävänsä Omar Khyamin kanssa Lontoossa eilen torstaina. Tamara oli alun perin suunnittelut viettävänsä merkkipäivää siskonsa luona Meksikossa, mutta joutui ikäväkseen perumaan matkan huonovointisuuden takia.

Flunssanpoikanen ei kuitenkaan estänyt seurapiirikaunotarta pukeutumaan parhaimpiinsa ja suuntaamaan illanviettoon. Valkoiseen kesämekkoon pukeutunut Tamara näytti sädehtivältä eikä hänen päivettynyt olemuksensa kielinyt ainakaan varjoisista päivistä vuoteen omana.

Mutta viimeisin päälle laittautunut Tamara ei voinut hallita kuitenkaan luonnonvoimia, sillä reipas tuulenpuuska tarttui hänen siloiseen tukkaansa. Puhuri pyöritti pitkätukkaista brunettea kunnolla ja Tamara joutui haromaan hiuksiaan pois kasvoiltaan nähdäkseen reitin mustan urheiluauton luota ravintolan ovelle. Lopulta kaunotar pääsi kuin pääsikin turvallisesti sisätiloihin.

Juhlien jälkeisenä aamuna Tamara twiittasi tuoreet kuulumisensa. Lue minne seurapiirinainen oli matkalla?

TAMARA ECCLESTONE - FORMULAKUNINKAAN MEGATYTÄR Subilla lauantaina 18.8. klo 17 alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat