Mainos

Miljardööri David Rockefeller on kuollut 101-vuotiaana

Uutistoimisto Reuters kertoo, että miljardööri David Rockefeller on kuollut kotonaan maanantaiaamuna New Yorkissa. Hän oli kuollessaan 101-vuotias. 

Yli kaksi miljardia elämänsä aikana eri kohteisiin lahjoittaneen David Rockefellerin kerrotaan nukkuneen pois maanantaina kotonaan New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Rockerfeller kärsi sydämen vajaatoiminnasta. Tiedon uutistoimistolle on vahvistanut Rockefellerin perheen puhemies Fraser Seitel

David Rockefeller syntyi nuorimmaisena kuudesta Rockefellerin sisaruksesta Manhattanilla, New Yorkissa 12. kesäkuuta vuonna 1915.

David Rockefellerin isoisä oli Standard Oil -öljy-yhtiön perustaja John D. Rockefeller.

Rockefeller oli valmistunut arvostetusta Harvardin yliopistossa vuonna 1936 ja hän valmistui myös London School of Economics -yliopistosta, jossa hän tutustui myös tulevaan Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedyyn

Rockefeller loi uran menestyneenä pankkiirina ja hyväntekijänä. Forbes arvioi Rockefellerin omaisuuden arvoksi maaliskuussa 2017 yhteensä 3,3 miljardia dollaria eli melkein noin 3, 1 miljardia euroa. 

Rockefellerin vaimo, Peggy, kuoli vuonna 1996. Pariskunta oli naimisissa vuodesta 1940. Pariskunnalla oli kuusi lasta ja yhteensä 10 lapsenlasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.