Miley Cyrus edusti ilman rintaliivejä: On ihanaa olla seksikäs!

Teinitähti Miley Cyrus yrittää selvästi karistaa suloisen teinipopparin imagonsa kankkulan kaivoon: laulaja edusti hyvin avarakaulaisessa puvuntakissa ilman rintaliivejä. Omien sanojen mukaan hän nauttii omasta seksikkyydestään.

Teinitähti Miley Cyrus, 19, saapui vuoden 2012 Billboard Music Awardseihin erityisen uskaliaassa asussa. Nuori laulajatar oli valinnut ylleen Jean Paul Gaultierin valkoisen puvuntakin, Jacquie Aichen koruja ja Christian Louboutinin kengät. Erikoisen asuvalinnasta tosin teki sen, että Cyrus oli jättänyt uskaliaasti rintaliivinsä kotiin, eikä valkoisen takin alla olla toppia.

Miley Cyrus on kertonut, että hänestä on ihanaa olla seksikäs – ja ihanaa on myös se, että ihmiset kehuvat häntä seksikkääksi.

– Jos ihmiset pitävät minua seksikkäänä, otan sen kohteliaisuutena, Cyrus sanoo.

Liian raisua teinitähdelle?

Miley Cyrus on kuvaillut aiemmin, ettei hän yritä olla "lunttumainen" uuden imagonsa kanssa. Vuonna 2008 Cyrus poseerasi lähes alasti Vanity Fairin kannessa ja heti perään vuonna 2009 hän aiheutti kohua tanssimalla tankotanssia lapsille suunnatussa gaalassa.

Nuori naisenalku aiheutti pahennusta faniensa keskuudessa vuonna 2010 ilmestyneen Can't Be Tamed -studioalbuminsa ja sen aikaisten esiintymiensä myötä. Disney-hahmostaan Hannah Montanasta eroon pyristelevä Cyrus pyrki vielä tuolloin alaikäisenä aikuisempaan ja rohkeampaan imagoon: asuvalinnat muuttuivat kerta heitolla vähäpukeisimmiksi ja esitykset seksikkäämmiksi.


Cyrus onkin vastannut median ja fanien kritiikkiin olan kohautuksin:

– Tunnen oloni paremmaksi, kun päälläni on vähän vähemmän vaatteita. Näin on aina ollut, Cyrus selitti ollessaan 17-vuotias.


Mitä mieltä olet: Oliko Miley Cyruksen asuvalinta liian seksikäs 19-vuotiaalle laulajalle? Kommentoi!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: JustJared, Digitalspy

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja