Mainos

"Miksi uutisista on tullut niin negatiivisia?"

Onko uutisista tullut negatiivisia? Muun muassa tätä pohti 11-henkinen huipputoimittajaraati, jolle esitimme lukijoiltamme tulleita kysymyksiä.

Huipputoimittajaraati koostuu vuoden 2011 Suuren journalistipalkinnon ehdokkaista. He ovat ehdolla kolmessa eri kategoriassa: Vuoden juttu, Vuoden journalistinen teko ja Vuoden journalisti.

Julkaisemme ehdokkaiden pohdiskelevia, analyyttisiä ja toimittajan maailmaa avartavia vastauksia huomisesta lähtien sivuillamme. Luvassa on muun muassa palkintoehdokkaiden työurien huippuhetkiä, mielipiteitä journalismin nykytilasta, tietoa toimittajien sosiaalisen median käytöstä ja pohdintaa siitä, pitäisikö toimittajien taloudelliset ja poliittiset sidonnaisuudet olla julkisia.

Ensimmäistä kertaa historiassa myös yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa. Tutustu ehdokkaisiin MTV3 Katsomossa ja äänestä osoitteessa Suurijournalistipalkinto.fi.

Suuri journalistipalkinto jaetaan MTV3-kanavalla 21.3. klo 20 alkaen. Suorassa lähetyksessä esiintyvät muun muassa Olavi Uusivirta ja Anna Järvinen. He esiintyvät ensimmäistä kertaa suorassa lähetyksessä yhdessä. Gaalan juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Peter Nyman.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.