Miksi naiset kiihottuvat vampyyreistä?

Elokuvissa, tv-sarjoissa ja kirjoissa vampyyrit ovat viettelyksen mestareita, jotka saavat naiset hulluksi himosta. Lue yllättävä syy, mikä tässä myyttisessä olennossa saa naiset kiemurtelemaan kiihkosta.

Naisen hento ja aistikas kaula taipuu sivulle. Vampyyri tuijottaa sitä kiihkeästi ja upottaa hampaansa naisen kaulalle. Naisen silmät vaipuvat kiinni ja suu avautuu kiihkosta. Onko tämä kohtaus tuttu tv-sarjoista ja elokuvista?

Kaula on itse asiassa syy, miksi naiset ovat niin kuumana vampyyreihin, väittää askdanandjennifer.com. Naiselle kaula ja niska ovat herkkää erogeenista aluetta, joka kaipaa suutelua ja hellää näykkimistä.

Vinkki: Nainen kuumaksi katseella ja kosketuksella

Haluatko saada naisen kuumaksi pelkällä katseellasi? Kiinnitä siis huomio kaulaan. Kun olette uppoutuneena kahdenkeskiseen keskusteluun treffeillä, anna katseesi vaeltaa hänen kaulallaan. Huomioi hänen kaulakorunsa, kaulakuoppansa ja korvakorunsa. Ajattele hänen kaulaansa. Nainen suorastaan tuntee silmäsi ihollaan ja hän alkaa miettiä, miltä suudelmasi tuntuisi hänen kaulansa herkällä iholla.

Kun pääsette lähituntumaan, kosketa hänen kaulaansa sormenpäilläsi ja huulillasi. Kaulalla on paljon sensorisia hermopäätteitä, joita koskettamalla oksitosiini-hormonia alkaa erittyä aivoissa. Oksitosiini herkistää ihon ja tehostaa kiihottumisen tunnetta.

Näitä vinkkejä noudattamalla voit antaa naiselle kokemuksen, jollaista hän ei ole aiemmin taatusti kokenut kenenkään kanssa!

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja