Mikko von Hertzen loukkaantumisestaan: Kesän keikat hoidetaan jotenkin

Von Hertzen Brothers -yhtyeen laulaja Mikko von Hertzen loukkasi vasemman jalkansa tapaturmassa helmikuussa.

Loukkaantumisen takia yhtye joutui perumaan Emma-gaalan esiintymisensä helmikuun lopulla. Mikko perusteli keikan perumista maanantaiaamuna MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä.

– Tekevälle sattuu ja koheltajatyyppiä kun oon, niin näin kävi. Emma-gaala jouduttiin perumaan, koska se oli kaks päivää loukkaantumisen jälkeen. Siinä oli vaarana, että jalka turpoo hirveesti, jos lähden liian aikaisin törttöilemään. En halunnut mennä Emma-gaalaan vastailemaan kahdeksaan miljoonaan kysymykseen, Mikko toteaa.

Mikon veli ja bändin kitaristi Kie von Hertzen ei ole kovin yllättynyt Mikon loukkaantumisesta. Kie kertoo olleensa Mikon kanssa jo lapsesta asti vakiovieraita sairaalassa. Mikko vakuuttaa, että loukkaantumisesta huolimatta bändi aikoo selvitä kesän keikoistaan.

– Keikat hoidetaan jotenkin, kieltämättä jännittää, että miten se tulee menemään. Me ollaan treenattu keikat sillei, että mulla on yks ylimääräinen teknikko, joka hoitaa vasemman jalan, tai siis painaa kitaraefektipedaalia, Mikko kertoo.

Von Hertzen Brothersin albumi teki kansainvälisen levytyssopimuksen ja Suomessa keskiviikkona julkaistava albumi julkaistaan tänään Briteissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat