Mikko Penttilä pääsi täysin yllättäen matkimaan Cheekin räppäystä: "Se tuli aivan puskista!"

Putous-näyttelijät pääsivät edellisen jakson Tulikoe-osiossa leikkimään rikkinäistä puhelinta Cheekin johdolla. Ensimmäisenä viestinviejäksi pääsi Mikko Penttilä.

Putouksen yhdeksännen kauden toisessa suorassa lähetyksessä nähtiin jättiyllätys, kun Tulikoe-osiossa estradille asteli Jare Tiihonen eli hiphop-tähti Cheek.

Ennen rikkinäinen puhelin -tyylillä toteutetun osion alkua näyttelijät passitettiin lavan taakse, he saivat korviinsa kuulosuojaimet ja sen jälkeen näyttelijä kerrallaan asteli lavalle matkimaan edellistä näyttelijää mahdollisimman tarkasti.

Cheekin riimittelyä Me ollaan ne -kappaleesta pääsi kopioimaan ensimmäisenä Mikko Penttilä.

– Se, että lavalle tuli Cheek, se tuli todellakin aivan puskista! Ja vielä kun rikkinäiseen puhelimeen kuuluu se, että pitäisi malttaa keskittyä ja olla hetkessä läsnä. Keskittymiskyky oli nollissa ja olo oli aika "starstrucked", Penttilä kertoo MTV.fille.

– Oli aivan huikeaa, että lopulta myös Antti Holma asteli lavalle. Kyllä sitä jännitettiinkin pitkin viikkoa. Meillä oli välillä kiellot päällä, että emme saaneet missään nimessä mennä studiolle. Kukaan ei vahingossakaan lipsauttanut mitään asiasta.

Penttilä sanoo, että näyttelijät juuri kyseisestä syystä kuuntelivat studiolla vielä normaaliakin tarkemmin, mitä tuotantotiimin ihmiset puhuivat.

– Tiesimme vain, että jotain todella isoa on tulossa. Improvisaatiotahan Tulikoe on aina, mutta se, että noin valtava stara on mukana, tuo yllätyselementin, johon ei voi mitenkään valmistautua.

---

Putouksen yhdeksännen kauden livelähetysten yleisöliput on myyty jo loppuun, mutta Mikko Penttilä kertoo alla olevalla videolla, että kenraaliharjoituksiin on lippuja saatavilla.


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat