- HK:n sinistä lenkkimakkaraa - mustikoita - kanttarelleja - ruisleipää - Bulgarian jugurtti - 2 herkkukurkkua
Jyrki Sukulan ja Mikko Leppilammen menu:
Venäläinen keitto
400 g HK:n sinistä 2 suikaloitua sipulia 2 laakerinlehteä 3 rkl tomaattipuretta 1 l vettä suolaa valkopippuria 2 valkosipulinkynttä 50 g voita 1 dl smetanaa
Freesaa voissa sipuli,hienonnettu valkosipuli ja tomaattipure. Lisää vesi ja mausteet, keitä 12 min. Lisää makkara ja tarjoile smetanan kera.
Ruispyttipannu
4 perunaa 1 sipuli 1/4 ruisleipää 2 valkosipulinkynttä 100 g voita suolaa valkopippuria 4 kananmunaa
Kuutioi raaka-aineet ja paista voissa. Mausta valkopippurilla sekä suolalla. Keitä kuoritta muna etikalla maustetussa vadessä.
Peruna-makkararösti
3 rosamunda-perunaa 200 g HK:n sinistä suolaa valkopippuria voita
Raasta perunat. Mausta raaste suolalla sekä pippurilla. Paista muotin sisällä voissa. Paista päälle makkaraviipaleet.
Yrttisalaatti
2 dl basilikan lehtiä 2 dl tilliä 2 dl persiljaa 2 rkl oliiviöljyä suolaa valkopippuria
Sekoita raaka-aineeet keskenään.
Jugurttikastike
2 dl Bulgarian jugurttia suolaa valkopippuria sitruunanmehua 2 rkl minttua
Hienonna mintut ja sekoita aineet keskenään.
Mustikka-jugurtti
4 dl jugurttia 2 dl mustikoita sokeria
Sekoita aineet keskenään.