"Mike Tyson löisi kenet tahansa raskaan sarjan nyrkkeilijän" – olympiavoittajalta mykistävä arvio 53-vuotiaasta legendasta

Mike Tyson ihastutti nyrkkeilypiirejä tuoreella treenivideollaan, jossa 53-vuotias rautanyrkki takoi lujia iskuja nopeaan tahtiin. Nyt nyrkkeilylegendoihin niin ikään lukeutuva Oscar De La Hoya on jysäyttänyt Tysonista kehiin hurjan arvion.

Raskaan sarjan entinen maailmanmestari Tyson lopetti ammattilaisuransa 15 vuotta sitten vuonna 2005. Hän on kuitenkin ilmoittanut aikeistaan palata kehään kolmen tai neljän erän hyväntekeväisyysotteluihin.

Tyson on aloittanut myös harjoittelun, ja hiljattain jaettu lyhyt treenipätkä teki välittömästi vaikutuksen maailmanluokan nimiinkin UFC-mestari Khabib Nurmagomedovia ja WWE-ikoni Dwayne "The Rock" Johnsonia myöten.

Kehulusikkansa keitokseen on tyrkännyt myös entinen nyrkkeilyhuippu Oscar De La Hoya, jonka meriittilistalta löytyy ammattilaismaailmanmestaruuksien ohella olympiavoitto 1992.

– Olen varma, että jos hän harjoittelisi 12 erää varten, hän löisi juuri nyt kenet tahansa raskaan sarjan nyrkkeilijän, De La Hoya latasi Tysonin videon kommentiksi.

Tysonin entinen valmentaja Jeff Fenech heitti hiljattain niin ikään kovaa arviota kehiin rautanyrkistä. Hän iski piikkiä nyrkkeilymaailman ykkösnimiin lukeutuvalle Deontay Wilderille, joka menetti helmikuussa raskaassa sarjassa WBC-mestaruusvyön Tyson Furylle.

– Takaisin, että jos Mike Tyson harjoittelisi kuusi viikkoa, hän tyrmäisi Wilderin yhdessä minuutissa, Fenech sanoi Sporting Newsille.

Monella herahtaisi takuuvarmasti vesi kielelle, jos Tyson päättäisi ottaa vinkistä vaarin ja katsoa, mihin hänestä olisi nykyhuippuja vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja