Mika Salo mukaan MTV3:n F1-tiimiin

Entinen F1-kuljettaja Mika Salo liittyy mukaan MTV3:n F1-lähetysten työryhmään kommentaattorina.

Salo ajoi formula ykkösissä kausina 1994 - 2002 Lotus, Tyrrell, Arrows, BAR, Ferrari, Sauber ja Toyota -talleissa. Salo kilpailee tulevalla kaudella myös CART-sarjassa.

Työryhmässä jatkaa myös toinen entinen F1-kuljettaja Jyrki Järvilehto, joka kilpailee tänä vuonna ALMS-sarjassa.

Maikkarin koko Formula 1- ohjelmiston selostuksesta, kommentoinnista ja toimittamisesta vastaavat Jyrki Järvilehto, Mika Salo, Erkki Mustakari, Oskari Saari, Timo Pulkkinen ja Sasha Ikonen.

Työnjako on sellainen, että Saari ja Järvilehto selostavat lauantain aika-ajot sekä sunnuntain kisat. Pulkkinen ja Mustakari vastaavat kaikkien harjoitusjaksojen selostamisesta. Salo puolestaan vierailee MTV3+:n studioasiantuntijana silloin, kun miehen omat ajotyöt tämän mahdollistavat.

Maikkari televisioi tulevalla kaudella formula ykkösiä sekä ilmaisella MTV3-pääkanavalla sekä maksullisessa MTV3+-lisäpalvelussa, jonka Formula 1+ -katsojille kaikki kisaviikonlopun tapahtumat perjantain vapaista harjoituksista sunnuntain GP:n jälkeiseen lehdistötilaisuuteen näkyvät suorana, ilman mainoskatkoja. Joka päivä on suorien ja katkottomien kisalähetysten lisäksi kattavat erikoisstudiot vain MTV3+ katsojille.

-Haluan korostaa, ettemme vie mitään tarjontaa pois pääkanavalta. Tämä lisäpalvelu on tarkoitettu lajin innokkaimmille faneille, MTV3:n urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat