Mainos

Mika Salo mukaan MTV3:n F1-tiimiin

Entinen F1-kuljettaja Mika Salo liittyy mukaan MTV3:n F1-lähetysten työryhmään kommentaattorina.

Salo ajoi formula ykkösissä kausina 1994 - 2002 Lotus, Tyrrell, Arrows, BAR, Ferrari, Sauber ja Toyota -talleissa. Salo kilpailee tulevalla kaudella myös CART-sarjassa.

Työryhmässä jatkaa myös toinen entinen F1-kuljettaja Jyrki Järvilehto, joka kilpailee tänä vuonna ALMS-sarjassa.

Maikkarin koko Formula 1- ohjelmiston selostuksesta, kommentoinnista ja toimittamisesta vastaavat Jyrki Järvilehto, Mika Salo, Erkki Mustakari, Oskari Saari, Timo Pulkkinen ja Sasha Ikonen.

Työnjako on sellainen, että Saari ja Järvilehto selostavat lauantain aika-ajot sekä sunnuntain kisat. Pulkkinen ja Mustakari vastaavat kaikkien harjoitusjaksojen selostamisesta. Salo puolestaan vierailee MTV3+:n studioasiantuntijana silloin, kun miehen omat ajotyöt tämän mahdollistavat.

Maikkari televisioi tulevalla kaudella formula ykkösiä sekä ilmaisella MTV3-pääkanavalla sekä maksullisessa MTV3+-lisäpalvelussa, jonka Formula 1+ -katsojille kaikki kisaviikonlopun tapahtumat perjantain vapaista harjoituksista sunnuntain GP:n jälkeiseen lehdistötilaisuuteen näkyvät suorana, ilman mainoskatkoja. Joka päivä on suorien ja katkottomien kisalähetysten lisäksi kattavat erikoisstudiot vain MTV3+ katsojille.

-Haluan korostaa, ettemme vie mitään tarjontaa pois pääkanavalta. Tämä lisäpalvelu on tarkoitettu lajin innokkaimmille faneille, MTV3:n urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio sanoo.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja