Mainos

Mikä on TV-Talo?

TV-Talon ideana on suunnitella ja rakentaa omakotitalo niin, että kuluttajat päättävät äänestämällä talon tärkeimmistä ominaisuuksista, suunnitteluratkaisuista ja materiaalivalinnoista. Vaasan 2008 asuntomessuille valmistui tällä periaatteella toteutettu TV-Talo.


Seuraava vuorovaikutteisestija suunniteltu TV-Talo rakennetaan Valkeakoskelle vuoden 2009 asuntomessualueelle. Talosta tehdään passiivitalo, jossa lämmitysenergian kulutus on vain viidennes tavanomaiseen omakotitaloon verrattuna.

Syksystä lähtien talon rakentamista seurataan MTV3-kanavalla Joka Kodin Asuntomarkkinat -ohjelmissa perjantai-iltaisin ja sunnuntaiaamuisin aina keväällä 2009 tapahtuvaan talon valmistumiseen asti.

– Sähköiset viestimet integroituvat vauhdikkaasti. Televisio menee laajakaistojen avulla internetiin ja internet kytkeytyy yhä tiiviimmin tv-ohjelmaformaatteihin. Katsojat äänestävät innokkaasti suosikkiesiintyjistään, mutta he ovat varmasti kiinnostuneita myös kotiin ja asumiseen liittyvistä vaihtoehdoista. Monet ovat tottuneet rakentelemaan internetissä virtuaalisia tiloja ja koteja. TV-Talon myötä he voivat osallistua ihan oikean talon suunnitteluun ja rakentamiseen ja voivat aikanaan mennä Valkeakosken asuntomessuille katsomaan, minkälainen talo tuli tehtyä, Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelman tuottaja Juha Salmi toteaa.

TV-Talon osoite: Sotkankatu 7, Lintula, Valkeakoski
Tontin koko: 1 212 neliötä
Rakennusoikeus: 310 neliötä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.