Miesten salainen listaus: Tällainen on täydellinen nainen!

Vaaleat hiukset, suuret rinnat ja punainen mekko – mielikuva täydellisestä naisesta muuttuu hurjasti riippuen siitä, keneltä kysyy. Lukuisista tutkimuksista saatujen tuloksien perusteella voidaan kuitenkin selvittää, mitä ominaisuuksia naisessa mies pitää keskimäärin täydellisen naisen kriteerinä. Ota selvää, millainen on täydellinen nainen miesten mielestä!

Vuosien saatossa on tehty hurjasti tutkimuksia, joissa on selvitetty täydellisen naisen tuntomerkkejä. Kun täydellisen naisen ominaisuuksia selvittäneiden tutkimuksien tuloksia on saatu, voidaan sanoa, millaista naista pidetään keskimäärin täydellisenä. Vastaako sinun käsityksesi täydellisestä naisesta samoja ominaisuuksia?

Kikattava

Kanadalaistutkijat selvittivät, että miehet pitävät erityisen viehättävinä naisia, jotka nauravat heidän jutuilleen. Men's Health -lehden kyselyn mukaan 75 prosenttia miehistä pitää huumorintajua yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista täydellisessä naisessa.

Valkohampainen

Emotion-lehdessä julkaistussa selvityksessä tuli ilmi, että miehet pitävät naisia, joilla on valkoiset hampaat erityisen viehättävinä. Tutkijat näyttivät naisille ja miehille kuvia, joissa esiintyvillä ihmisillä osalla oli erityisen valkoiset hampaat. Osa kuvissa esiintyneistä ihmisistä hymyili ja osa ei, mutta viehättävimpänä ominaisuutena miehet pitivät valkoisia hampaita.

Suuririntainen

Tutkijat ovat selvittäneet kuumeisesti sitä, pitääkö vanha klisee paikkansa: pitävätkö miehet todella erityisen viehättävinä naisia, joilla on erityisen suuret rinnat? Tutkimuksessa selvisi, että sinkkumiehet pitivät suuririntaisia naisia pienirintaisia viehättävämpinä.

Pitkäsäärinen

Human Behavior and Evolution Societyn järjestämän asiantuntijoiden tapaamisen perusteella tehtiin johtopäätös siitä, viehättävätkö erityisen pitkät sääret todella miehiä. Johtopäätös oli yksinkertainen: miehet valitsevat ennemmin pitkäsäärisen naisen kuin naisen, jolla on erityisen lyhyet jalat.

Pienijalkainen

Mitä kengänkokoon tulee, on miehillä selvä mielipide siitä, millaiset jalat ovat seksikkäät: pienempää jalkaa pidetään miesten keskuudessa erityisen viehättävänä ja naisellisena.

Menestynyt

American Journal of Sociology kysyi joukolta miehiä, millainen ura heidän unelmakumppanillaan on. Selvisi, että valtaosa miehistä viehättyy naisista, jotka kantavat taloudellisestikin kortensa kekoon yhteistä taloutta varten.

Älykäs

The Journal of Sex Researchin mukaan vaikuttaa siltä, että miehet arvostavat älykkyyttä naisissa entistä enemmän. Miehet kertoivat olevansa tyytyväisempiä suhteessa, jossa nainen on kouluttautunut. Samanaikaisesti miehet vastasivat olevansa tyytymättömämpiä avioliittoonsa silloin, kun nainen tienasi miestä enemmän.

Pukeutunut punaiseen

Journal of Personality and Social Psychology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan miehet ovat erityisen mieltyneitä punaiseen pukeutuneisiin naisiin.

Ruskeahiuksinen

Vuonna 2011 Briteissä tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin sitä, mikä hiusväri naisella tekee mieheen erityisen hyvän vaikutuksen. Tutkimuksen mukaan miehet pitivät ruskeahiuksista naista kaikkein seksikkäimpänä.

AVA

Lähde: Men's Health

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja