Mainos

Miesjoukko pahoinpiteli alle kolmekymppisen rajusti – väliin tulleetkin saivat vammoja

Vuonna 1986 syntynyt mies loukkaantui rajussa pahoinpitelyssä Turun keskustassa perjantain ja lauantain välisenä yönä kahden aikoihin. Mies joutui hoitoon Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

Turkulainen mies käveli kahden kaverinsa kanssa Aurakadun jalkakäytävää pitkin, kun Linnankadun kulmassa nuori mies tarttui häntä rinnuksista ja kaatoi hänet maahan.

Kaverit menivät repimään pahoinpitelijää pois uhrin päältä, jolloin paikalle tuli neljä muuta miestä. Miehet alkoivat potkia ja lyödä maassa makaavaa uhria vartaloon ja päähän.
Myös auttajat saivat lieviä osumia.

Lisäksi paikalle uhria auttamaan juoksi ulkopuolinen 1975 syntynyt turkulainen mies, joka niin ikään sai osumia heti käskettyään miesjoukkoa lopettamaan pahoinpitelyn. Myös hän joutui sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Hän kertoi poliisille, että tilanne näytti niin pahalta, että siihen oli välttämättä puututtava.

Tekijät olivat poistuneet paikalta jalan Raastuvanpuistikon suuntaan. Paikalla olleet osasivat sanoa miehistä vain, että he olivat mustaihoisia ja yksi heistä oli lyhytkasvuinen ja yksi lähes kaksimetrinen.

Uhri kertoi sairaalassa poliisille, että tummaihoinen noin 165-senttinen kiharatukkainen mies oli kysynyt häneltä, mitä tuijotat, minkä jälkeen tapahtumat olivat edenneet nopeassa tahdissa.

Tässä vaiheessa poliisi tutkii asiaa kahtena pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää vihjeitä virka-aikana numeroon 050 349 9187.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.