Mainos

Mies yritti näpistää Tampereella lihaa ja ruokakermaa – moottoripyöräkypärässään

Maanantai-iltapäivällä ja yöllä jäi Tampereella kiinni kaksi miestä ruokien näpistyksestä. Toista epäillään lisäksi järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Tapaukset ovat erillisiä.

Maanantai-illalla kahdeksan aikaan Tampereen Tesomalla 38-vuotias mies yritti varastaa ruokia moottoripyöräkypärän avulla. Mies meni markettiin, laittoi myymälässä lihatuotteen ja ruokakermapakkauksen moottoripyöräkypäräänsä ja poistui kassalinjojen ohi maksamatta. Hän jäi aulassa kuitenkin kiinni.

Myöhemmin, puolenyön jälkeen maanantain ja tiistain välisenä yönä, jäi Tampereen Kalevassa kiinni 26-vuotias mies. Hän oli laittanut myymälän hyllystä taskuunsa parin euron arvoisen juustopussin ja poistunut kassan ohi maksamatta. Vartija otti miehen kiinni.

Näpistelijä alkoi kuitenkin käyttäytyä tämän aggressiivisesti. Hän yritti paeta, lyödä vartijaa ja repi tätä paidasta. Poliisipartio kuljetti lopulta putkaan miehen. Hänellä oli vuoden sisään 16 kiinnijäämistä eri anastusrikoksista. Tällä kertaa häntä epäillään näpistyksen lisäksi järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.