Mainos

Mies teki siskonsa kanssa neljä lasta - tuomio pysyi ennallaan

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT on ylläpitänyt insestistä tuomitun saksalaismiehen tuomion. 35-vuotiaalla miehellä on siskonsa kanssa neljä lasta.

Mies joutui kolmivuotiaana lastenkotiin ja adoptoitiin. Aikuisiällä hän etsi biologiset vanhempansa ja sai tietää, että hänellä on seitsemän vuotta nuorempi sisko.

Sisarukset lähentyivät äitinsä kuoleman jälkeen ja muuttivat yhteiseen asuntoon vuonna 2001. Oikeuden mukaan sisko oli 16-vuotias, kun heidän seksisuhteensa alkoi.

Sisarukset saivat neljä lasta, joista kaksi kärsii kehitysvammoista. Nykyisin pari on eronnut ja lapsista kolme on otettu huostaan.

Saksalainen oikeusistuin tuomitsi miehen vuonna 2005 vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankilaan insestistä. Siskoa ei tuomittu, koska hänellä on persoonallisuushäiriö ja hän oli ollut hyvin riippuvainen veljestään.

Euroopan mailla ei ole yhtenäistä lainsäädäntöä siitä, onko täysi-ikäisten sisarusten välinen seksi laitonta. Istuin linjasi kuitenkin, että eurooppalaisissa yhteiskunnissa vallitsee laaja yksimielisyys siitä, etteivät sisarusten väliset seksisuhteet ole hyväksyttäviä.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.