Mies kävelee yli 1600 kilometria rakkautensa vuoksi

Kiinalainen mies kävelee yli 1600 kilometria rakkautensa vuoksi.

Kiinalainen Liu Peiwen otti tyttöystävänsä vitsillä heittämän haasteen vastaan ja lähti matkalle kävelläkseen 1600 kilometriä rakkautensa vuoksi.

Miehen 23-vuotias tyttöystävä Ling Hsueh kertoi poikaystävälleen, että suostuttelisi äitinsä antamaan naimaluvan pariskunnalle, jos Liu kävelisi 1 000 mailia (hieman yli 1600 kilometriä).

Ennen kuin nainen kuitenkaan kertoi, että kyseessä oli vain vitsi, hänen poikaystävänsä oli jo ostanut repun ja lähtenyt matkaan Anyangin kaupungista Henan maakunnasta määränpäänään Kanton, Guangdongin maakunnan pääkaupunki.

Kahden kaupungin, Anyangin ja Kantonin, etäisyys on noin 1 600 kilometriä, tarkalleen 1 000 mailia.

Koska Liu on aina nauttinut kävelemisestä ja halunnut muutenkin nähdää Kiinaa enemmän, otti hän haasteen ilomielin vastaan. Hän on arvioinut matkaan menevän kuusi viikkoa ja toivonut, että elämänsä rakkaus odottaa häntä määränpäässä ja vastaa kyllä miehen kosintaan.

– Elämä on lyhyt, eikä rakkaudessa ole liian suuria vaatimuksia, hän kommentoi.

Varusteinaan miehellä on selkäreppu ja punainen lippu, jossa lukee "Urheasti, täynnä rohkeutta matkustan vaimoni äidin luo."

– Hän on ihan kahjo. Olisin mennyt hänen kanssaan joka tapauksessa naimisiin. Vitsailin vain, kun pyysin häntä kävelemään 1000 mailia, tyttöystävä kommentoi poikaystävänsä tempaukseen.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: olly/Shutterstock.com

Lähde: Orange, Eye on China, Oddity Central

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja