Mies ei osaa siivota – ainakaan naisen mielestä

Naiset haluavat miehensä osallistuvan kotitöihin. Usein miehen kädenjälki ei kuitenkaan tyydytä naista.

Miljoonat englantilaisnaiset korjaavat viikottain miehensä jälkiä, kertoo Daily Mail. Selvityksen mukaan nainen käyttää noin kolme tuntia viikossa miehen siivous- ja kodinhoitotoimien korjailemiseen. Naisten mielestä mies ei osaa pyykätä, imuroida tai puhdistaa asioita – ainakaan tarpeeksi hyvin.

Sainsbury's-ketjun tekemään selvitykseen osallistui 2000 naista. Puolet naisista kertoi, että mies kyllä tiskaa, muttei tajua pyyhkiä pöytätasoja sen jälkeen. 32 prosenttia valitti, ettei mies viitsi sijata sänkyä. 28 prosenttia naisista totesi, että mies kokkaa mielellään illallista, mutta jättää sitten keittiön kaameaan kuntoon.

Pitäisikö siivoustoiveista sitten kertoa miehelle? Naisten mielestä ei: selvityksen mukaan viidesosa miehistä ei edes tiedä epäonnistuvansa kotitöissä, ja puolet naisista ei omien sanojensa mukaan viitsi mainita asiasta.

Kyselyn tekijän mukaan naiset ovat onnellisia siitä, että mies osallistuu kotitöihin. Samalla naiset kuitenkin ovat kriittisiä töiden tulosten suhteen ja uskovat pystyvänsä itse parempaan.

Ei ihme, että miehet uskovat, ettei naisia voi miellyttää!

TOP 10: Mies ei osaa…

1. Pyyhkiä työtasoja pesemisen jälkeen

2. Pöyhiä sohvatyynyjä

3. Suoristaa ja silottaa päiväpeittoa

4. Puhdistaa uunia

5. Pöyhiä sängyn tyynyjä

6. Suoristaa sängyn aluslakanaa

7. Laittaa asioita vetolaatikoihin kauniisti

8. Palauttaa asioita niiden oikeille paikoille

9. Ripustaa märkiä vaatteita ilmavasti kuivamaan

10. Olla laittamatta märkiä asioita kaappiin tiskaamisen jälkeen



Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat