Mies ammuttiin vuoden vaihtuessa ja jätettiin virumaan kylmäasemalle – nyt epäillyt puhuvat tapahtumista pahasti ristiin

Sipoossa löydettiin kuollut mies kylmäasemalta – taposta epäillyt kertovat viettäneensä uhrin kanssa aikaa 1:49
MTV:n rikostoimittajat kertoivat tuoreita tietoja Sipoon tapauksesta torstaina 11. tammikuuta.

Sipoon taposta epäiltyjen kertomuksissa on ristiriitaisuuksia, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Rauno Jämsä MTV Uutisille.

Sipoon tapossa on kyse miehestä, joka löydettiin kuolleena makaamasta sipoolaiselta kylmäasemalta varhain uudenvuodenpäivänä. Samana päivänä kaksi miestä ja yksi nainen otettiin kiinni.

Poliisi epäilee, että 33-vuotias uhri ammuttiin paikalla hengiltä. Sivullinen henkilö löysi uhrin aamuyöllä.

Epäiltyjen kertomusten epäselvyydet koskevat Jämsän mukaan sitä, mitä on tapahtunut seurueen poistuttua ravintolasta ja miten tapahtumat ovat päättyneet miehen kuolemaan. Epäillyt kertovat myös eri tavoin siitä, kuka tilanteessa on tehnyt mitäkin ja mikä on kenenkin osallisuus tapahtumiin.

– Epäiltyjen kertomukset menevät ristiin, Jämsä toteaa.

Poliisilla on hallussaan ase, jolla henkirikos epäillään tehdyn. Sen ja muun teknisen näytön avulla poliisi toivoo saavansa selvyyden illan tapahtumista.

Teosta epäiltynä on vangittu 1991 ja 1995 syntyneet miehet ja vuonna 1993 syntynyt nainen. Miehillä on aiempaa, vakavaakin rikostaustaa.

Lue myös:

    Uusimmat