Mielenosoittajien Timanttiliiga-tempauksella karu seuraus – huippujuoksija loukkaantui

Käsittämätön näky! Mielenosoittajat vaaransivat vedon Timanttiliigassa 1:13
Katso mielenosoittajien tempaus ja Happion loukkaantuminen videolta.

400 metrin aitajuoksun EM-mitalisti Wilfried Happio paljasti Expressenille, että hän loukkaantui Timanttiliigan Tukholman kisassa, kun mielenosoittajat olivat rynnänneet juoksuradalle.

Timanttiliigan Tukholman osakilpailussa sunnuntaina koettiin erikoinen tilanne, kun kolme ilmastomielenosoittajaa ilmestyivät 400 metrin aitajuoksun kisan aikana loppusuoralle. Norjan Karsten Warholm juoksi kisassa ylivoimaiseen voittoon ja selvisi tilanteesta ehjin nahoin, mutta tilanne oli toinen ranskalaisen Wilfried Happion kohdalla.

Mielenosoittajat pitivät lakanaa kilpailijoiden edessä ja osa joutui juoksemaan sen läpi tai väistämään mielenosoittajia, etteivät osuisi heihin. Kisassa viidenneksi sijoittunut Happio sai rytäkässä polvivamman.

– Kyllä. Se on valitettavasti totta. Jouduin heittäytymään voimalla vasemmalle, jotten törmäisi yhteen aktivisteista, Happio sanoi Expressenille.

– Se on vamma, joka voi häiritä minua, mikäli se en saa hoidettua sitä todella nopeasti. Hoidan sitä niin hyvin kuin pystyn ja tulen takaisin mahdollisimman nopeasti, Happio lisäsi NRK:lle.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat