Miehet paljastavat: Äiti voittaa vaimon ruoanlaitossa!

Nainen, älä kokkaa miehellesi tänään päivällistä syyttä suotta: tutkimuksen mukaan mies söisi mieluummin oman äitinsä tekemiä pöperöitä!

Food Network UK:n teettämän selvityksen mukaan jopa yli puolet miehistä ovat mieltyneet enemmän oman äitinsä kokkauksiin, kuin vaimonsa tai naisystävänsä valmistamiin aterioihin. Tutkimuksen mukaan miehet suosivat vanhemman sukupolven valmistamia perinteisiä ruokia, jotka ovat tehty suurella sydämellä ja äidinrakkaudella. Äidit myös tietävät paremmin, mistä ruuista mies pitää ja osaavat valmistaa mitä erilaisempia annoksia.

Vaimot ja tyttöystävät puolestaan tuppaavat tarjoilemaan herkemmin valmis- ja mikroruokia, kuin kokkaavan essu päällä hikihatussa siskonmakkarakeittoa, selvityksessä spekuloidaan.

– On aika hellyttävää, että miehet pitävät enemmän heidän äitiensä kokkauksista, tutkimuksen edustaja Nick Thorogood kertoo.

– Jopa aikuisena miehet edelleen kaipaavat sitä lämpöä ja perinteisyyttä ruuanlaitossa, joten he kääntyvät äitiensä puoleen halutessaan kunnon aterian.

Nainen, kokkaatko sinä kumppanillesi? Kommentoi!

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja