Mainos

Miehen tuttavista puhuttiin pahaa - lähti uhkailureissulle ja ampui

Itä-Suomen poliisilaitos tutkii tapausta, jossa nuoren miehen epäillään uhkailleen ja ampuneen ilmaan ilmaan luvattomalla käsiaseella.

Teko tapahtui lauantaina illalla Tuusniemen keskustan alueella.

Poliisi kertoo, että paikkakuntalainen nuori mies oli hermostunut kuultuaan, että hänen läheisistään on puhuttu pahaa ja lähti sen johdosta selvittämään asiaa. Mies meni yksityisasunnon ovelle ja uhkaili oven avaamaan tullutta henkilöä. Mies ampui tapahtuman yhteydessä yhden laukauksen ilmaan ja poistui tämän jälkeen paikalta. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Poliisi otti ampumisesta epäillyn miehen kiinni muutama tunti tapahtuman jälkeen hänen asunnostaan Tuusniemeltä. Kiinnioton yhteydessä miehen asunnosta löytyi 22 kaliiperin pistooli, johon hänellä ei ollut lupaa. Mies ei tehnyt vastarintaa kiinni otettaessa.

Pohjois-Savon käräjäoikeus vangitsi miehen tänään poliisin vaatimuksesta epäiltynä laittomaan uhkaukseen ja ampuma-aserikokseen.

Miehen epäillään ammuskelleen Tuusniemellä myös aiemmin tänä vuonna. Tuolloin keskustan alueella oli ammuttu mm. liikennemerkkiin. Mies oli vangittuna myös edellisen ampumistapauksen yhteydessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.