Mainos

Miehen katoaminen olikin henkirikos

Nurmeksessa viime kesänä kadonneeksi ilmoitettu mies on sittenkin joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi on saanut asiassa esitutkinnan valmiiksi ja juttu on siirtynyt syyttäjälle.

Kainuun poliisi sai ilmoituksen viime juhannuksena 24.6. kadonneesta miehestä. Poliisin tutkimuksissa kuitenkin vahvistui pian, että kyse ei ollutkaan katoamisesta vaan henkirikoksesta. Vuonna 1971 syntynyt uhri löydettiin myöhemmin kesällä maastosta Nurmeksen alueelta.

Poliisin mukaan murha tehtiin Nurmeksessa 17. kesäkuuta. Itä-Suomen syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä Osmo Mannisen mukaan oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella ei ole epäilystä siitä, etteikö mies olisi joutunut henkirikoksen uhriksi.

Murhasta ja avunannosta murhaan epäiltyinä on vangittuna kaksi henkilöä. He ovat syntyneet vuosina 1957 ja 1973. Kihlakunnansyyttäjä Mannisen mukaan epäillyt ja uhri tunsivat toisensa.

Syyte asiassa on nostettava viimeistään 18. päivä kuluvaa kuuta. Asian käsittely Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa alkanee marras-joulukuun aikana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.