Mick-pojalta raju avautuminen näistä Michael Schumacherista julkaistuista kuvista – vaatii niiden väärinkäyttämisen lopettamista

Formulalupaus Mick Schumacher on esittänyt Instagramissa vetoomuksen, jotta hänen isänsä Michael Schumacherin kuvien väärinkäyttö loppuisi.

19-vuotias Schumacher on julkaissut tilillään kolme kuvaa, joissa seitsemänkertaisen maailmanmestarin väitetään poseeraavan lastensa kanssa. Mick Schumacher tekee selväksi, että hän tai hänen Gina-siskonsa eivät esiinny kuvissa.

– Viime aikoina on julkaistu enemmän ja enemmän kuvia, joissa minun väitetään poseeraavan lapsena isäni kanssa. Halua tehdä selväksi yhden asian: minä en ole näissä kuvissa, kuten ei myöskään siskoni Gina. Olen pahoillani niille, jotka ovat todellisuudessa näissä kuvissa. Se ei ole luultavasti kiva juttu heidänkään vanhemmilleen. Voin vain vedota mediaan, jotta he eivät enää käyttäisi väärin näitä kuvia ja poistaisivat ne arkistoistaan, vetosi Schumacher kuvatekstissä.

Michael Schumacher joutui viisi vuotta sitten traagiseen lasketteluonnettomuuteen ja sai vakavia päävammoja. Perhe on tiedottanut hänen tilastaan varsin vähän.

Katso Mick Schumacherin julkaisemat kuvat alta.

Lue myös:

    Uusimmat