Michelle Obaman uusi tyyli: Halpoja vaatteita ja kalliita asusteita

Halpisvaatteisiin usein sonnustautuva Michelel Obama, 45, saattaa yhdistää parinkympin mekkoon tuhannen euron korun. Maailman uusi muotikuningatar tulee olemaan ainakin neljä vuotta suurennuslasin alla vaatteidensa vuoksi.

Michelle Obamaa pidettiin kylmänä ja kovana ennen kuin vaalikampanjan aikana hän alkoi pukeutua halvempiin, joka marketista saataviin vaatteisiin. Tästä huolimatta Michellen lempisuunnittelijat ovat kalliit Narciso Rodriguez ja Isabel Toledo.

Kampanjan aikaan Michelle nähtiin kuitenkin niin supermarkettiketju Targetin asussa sekä halpisketjujen Gapin ja JC Penneyn vaatteissa. Michellen vaikutus muotimarkkinoilla huomattiin heti: nuo mallit myytiin loppuun heti seuraavana päivänä.

Michelle voi tyylillään nostaa myös suunnittelijoita kaiken kansan huulille. Alla olevassa kuvassa näkyvä ruusukuvioinen mekko, joka Michellellä oli päällään demokraattisen puolueen kokouksessa, oli Thakoon Panichgulin suunnittelema. Yleensä huipputavarataloissa Neiman Marcusilla ja Nordstromilla myytävä merkki sai heti sopimuksen Target-halpisketjun kanssa uudesta huokeasta mallistosta kun Michelle piti yllään tuhannen euron arvoista mekkoa.

Nainen käyttää paljon myös näyttäviä rintaneuloja piristämään yksinkertaisia kotelomekkojaan ja villatakkejaan. Itse villatakki saattaa maksaa 30 euroa, rintakoru taas tuhat. oKruja nainen tilaa chicagolaisen suunnittelija Maria Pintolta.

Michelle suosii tyylissään yksivärisiä asuja ja usein 3/4-hihoja. Tämä puku ei ole kuitenkin Michellen itselleen valitsema, vaan stailistin, ja se näkyykin.

Tärkeimpiin juhliin Michelle on kuitenkin ymmärtänyt jättäytyä pois halpistyylistä, tiistaina ja keskiviikon välisenä yönä järjestettävissä virkaanastujaisjuhlissa nainen nähdäänkin takuuvarmasti jonkun huippusuunnittelijan vain hänelle tekemässä iltapuvussa.

Uudelle muotikuningatar Michellelle toki ilmaiseksi tehtävä puku ei varmasti tule kuitenkaan olemaan yhtä kallis kuin vuonna 1981 luomus Nancy Reaganin päällä. 10 000 dollaria maksanut James Galanosin helmikirjailtu luomus suututti myös tuolloin taantumaan valmistautuvan kansan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat