Michael Schumacherin pojalle kaavaillaan uutta F1-saumaa – tyrkyllä Kimi Räikkösen talliin

F1-legendan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on raivaamassa tietään kohti autourheilun kuninkuusluokkaa. Schumacher, 21, ajaa tällä hetkellä formuloiden korkeimmassa juniorisarjassa, F2:ssa. Loppuvuoden aikana Schumacher saatetaan nähdä myös F1-auton ohjaimissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Schumacher on tällä hetkellä F2-sarjassa viidentenä. Alkukauden kisoista saksalainen on kerännyt kasaan 79 pistettä.

Schumacher kuuluu Ferrarin juniorikuljettajien ohjelmaan. Tätä kautta häntä on yhdistetty erityisesti Alfa Romeolle, joka on Ferrarin moottoriasiakastalli.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur kehuu Schumacheria, joka ajaa tällä hetkellä Vasseurin mukaan ”vahvaa kautta F2-sarjassa”.

– Uskoisin, että hän saa mahdollisuuden ajaa F1-autoa vielä kauden loppuun mennessä, Vasseur väläytteli Sky Deutschlandille.

Tällä Vasseur viittasi siihen, että Schumacher voisi saada testimahdollisuuden Alfa Romeon puikoissa.

Schumacher on tyrkyllä Alfa Romeon ensi kauden kisakuljettajaksi, sillä italialaissveitsiläisen tallin kokoonpano on edelleen täysin auki.

Sekä Kimi Räikkösen että Antonio Giovinazzin sopimukset ovat katkolla kauden jälkeen.

Oman mausteensa soppaan lyö myös Haas, joka on samanlaisen tilanteen äärellä. Yhdysvaltalaistalli ei ole tehnyt jatkosopimuksia Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin kanssa.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner totesi Belgian GP:n yhteydessä, että tallin tilanne on tällä hetkellä täysin auki.

Lue myös:

    Uusimmat