Metsästäjänpata

  • 500 g naudanpaistisuikaleita
  • 1 sipuli
  • 2 dl lihalientä
  • 2 dl kevytkermaa
  • 200 g sieniä tai 1 dl kuivattuja sieniä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa, mustapippuria

Ruskista paistisuikaleet öljyssä. Laita ne ruskistettuna pataan ja kaada lihaliemi päälle. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Ruskista sillä aikaa lopussa hienonnetut sipulit ja sienet, ripottele lopuksi jauhot niiden päälle. (Jos käytät kuivattuja sieniä liota ne ensin) Lisää nyt pataan kerma ja sieniseos. Sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta vielä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Koristele ruohosipulilla. Tarjoa lisänä hapankaalia perunamuusia ja keittyjä kasviksia.

Lue myös:

    Uusimmat