Mainos

Meteorologi viikonlopun säästä: Ei hassumpaa viime päiviin verrattuna

Sateet vähenevät loppuviikolla, mutta kokonaan eroon niistä ei päästä. Sade- ja ukkoskuuroja tulee yhä ajoittain, välillä paistaa aurinko. Lämpötilat pysyvät loppuviikolla alle 20 asteessa.

Epävakainen sää jatkuu edelleen. Alkuviikon yhtenäiset sateet vaihtuvat kuitenkin loppuviikolla sade- ja ukkoskuuroiksi. Sadekuurot voivat kuitenkin olla paikoin rankkoja.

Perjantaina pilvisyys lisääntyy koko maassa, ukkoskuuroja tulee lounaassa. Lapissa lämpötila voi tippua jopa kymmenellä asteella. Etelämpänäkin jäädään alle 20 asteeseen.

– Lauantaina sadekuurot lisääntyvät Etelä- ja Keski-Suomessa, mukana on myös ukkosia. Lapissa sää kuivahtaa. Sunnuntai on lauantaita poutaisempi, aurinkoakin näkyy laajemmin. Sadekuuroja tulee kuitenkin etenkin idän suunnalla. Lämpötila jäänee 15-18 asteeseen suuressa osassa maata. Viikonloppu ei kuitenkaan ole hassumpi viime päiviin verrattuna, toteaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Tämän hetken ennusteen mukaan ensi viikon alussa olisi jo poutaisempaa ja yli 20 asteen lämpötilat olisivat mahdollisia maan etelä- ja keskiosassa.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.