Mestarillinen syöttö käynnisti Arsenalin juhlat – Sergio Ramos, 37, pinkaisi toivottomaan juoksukilpailuun

Arsenal rankaisi tauon kynnyksellä – Gabriel Martinelli iski pitkän juoksun päätteeksi lontoolaiset johtoon 1:46

Juuri mikään ei antanut odottaa Arsenalin 1–0-taukojohtoa Sevillaa vastaan, mutta hetkeä ennen erotuomarin vihellystä, kesken kotijoukkueen painostuksen, Arsenalin Gabriel Jesus vapautti mestarillisella syötöllä Gabriel Martinellin pitkään läpiajoon.

Kolmannella lisäajan minuutilla Sevillan hyökkäys tyrehtyi ja pallo päätyi Jesusin jalkaan, jonka räjähtävä käännös ja laadukas syöttö sinkosi Martinellin läpi, tämä kiersi Sevillan norjalaisvahdin Orjan Nylandin ja viimeisteli varmasti Arsenalin johtoon.

– Oikeastaan puoliajan ainoa tilanne, jossa Sevillan tasapaino ei ollut hyökätessä kunnossa, Mika Nurmela hämmästeli Arsenalin tehokkuutta MTV Urheilun lähetyksessä.

Muissa otteluissa nähtiin avausjaksolla vain yksi osuma. Real Madrid otti Bragaa vastaan 1–0-vierasjohdon alkukauden ajan paikkoja tuhlailleen brassihyökkääjä Rodrygon osumalla. Kauden ensimmäisen maalinsa myötä hänestä tuli Real Madridin kaikkien aikojen viidenneksi paras maalintekijä Mestarien liigassa.

Rodrygo osui vihdoin – Real Madrid johtoon Bragan vieraana Portugalissa 1:15